УЕБ ЗА ТЕБ

Ние ще ви направим уникални
в уеб мрежата

Копирайтинг
уеб услуги

Копирайтинг, създаване на съдържание

Уникално съдържание за вашия сайт

Копирайтинг, създаване съдържание

Копирайтинга е това, което прави вашия сайт уникален за посетителите, търсачките и роботите. Благодарение на тази уникалност на съдържанието на сайт ви той ще излиза на по-предни позиции. Когато в потребителите търсят в Google по ключови думи и фрази. 
От няколко години изискването за уникалност на съдържанието е един от основните критерии за добра SEO оптимизация.

Вашият сайт ще бъде различим

Копирайтър, нова и важна професия

Работата на копирайтъра е да създаде уникално съдържание, което да е напълно съобразено с предмета на дейност, продуктите и услугите предлагани от сайта. 
Копирайтъра прави проучване и анализ на конкурентните сайтове, извлича сентенцията и я предоставя по неповторим начин в съдържанието на страниците, новините, публикациите. Също така в описанието на продуктите, услугите и предлагани от вас.
Ако искате да се отличавате в уеб пространството, доверете ни се.

Гарантирана уникалност на съдържанието

Гарантирана уникалност на съдържанието

Когато едно съдържание в сайт се публикува, Google проверява дали то е уникално или е било публикувано вече в друг сайт.
Ако съдържанието е абсолютно ново и уникално то се ранкира много по-добре при търсене по ключови думи и фрази. 
Много често когато продаваме продукти на друг търговец, вземаме описанията директно от неговия сайт,  вместо да създадем уникални такива. Така се спестява време, но за сметка на това SEO оптимизацията се ощетява страшно много. Създаването на съдържание, което да е различно от останалото в мрежата е доста сложна работа. Това е така, защото вече има милиарди сайтове и електрони магазини. За една ключова фраза по някога излизат милиард резултата. А Google има само 10 позиции на първа страница.

какво предлагаме

Създаване на съдържание - копирайтинг

Предлагаме създаване на уникално съдържание съобразено с вашия бизнес, предмет на дейност и услуги които предоставяте. Това ще ви позиционира на по-предна позиция в търсачките.

Съдържание на продукти - копирайтинг

Създаване на уникално описание на всеки един ваш продукт, което да покрива на 100% изискванията на Google за идентичност и видимост. Това ще помогне за отличната SEO оптимизация на сайта ви. Не копирайте вече публикувано описание/съдържание от други сайтове или електронни магазини. Така гарантирано ще се де-ранкирате в Google!  
Друго предимство на уникалното съдържани е, че представя продуктите ви по-един различен начин.

Блог новини за сайт/магазин - копирайтинг

Ако поддържате блог секция във вашия уеб сайт, ние можем да ви предложим копирайтинг за вашите новини и публикации. Това ще ви отличи от вашите конкуренти в уеб мрежата.

Блога е необходимото зло, без което излизането на сайта ви в Google, няма да е особено ефективно.

Ако се притеснявате, че няма да можете да поддържате с информация блога, то ние сме на среща да ви помогнем.

Поддръжка на сайт

Какво получават клиентите ни за парите си?

Без дребни шрифтове!

Основното, което се стремим да даваме на  всеки клиент е високо качество и надеждност на продукта. Да, знаем че това звучи клиширано но, при нас всички софтуери са от най-висок клас. Не се правят компромиси заради по-ниска цена, това не регулярна практика.

Знаем, че функционалността и безпроблемната работа на сайта или магазина са от основно значение за клиентите ни. Както и за техния бизнес и успешно представяне в интернет мрежата. Всеки един момент в който продукта (сайта, електронния магазин) не работи е финансова загуба за вас и трупане на лоша репутация за нас.

Можем да гарантираме, че всеки един изработен от нас сайт или магазин е подсигурен за безотказна и безпроблемна работа (с правилната хостинг компания). Съобразяваме се с избора на правилен хостинг план, който да може издържи на необходимото натоварване от към посещения и трафик.

Вече предлагаме и софтуер за планирано архивиране на съдържанието на сайта, който улеснява значително нашите клиенти. Като същевременно не претоварва хостинг пространството с излишни архиви, защото те се трият автоматично след известен период. Също така можете да избирате, къде да се съхраняват бекъпите/архивите. Можете да ги качвате посредством FTP, или да използвате ONE DRIVE, DROPBOX, Google Drive

И не на последно място, 20 години опит в ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТОВЕ И ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ.

Уеб услуги

Изграждане на сайт

Изработка на уеб сайт

Правим динамични уеб сайтове,  които предлагат лесно обслужване и адаптивен интерфейс за административната част.  

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO оптимизация SEO оптимизиране Изработка на уеб сайт

При необходимост се правят предложения за извършване на корекции, които да подобрят видимостта на сайта от търсещите машини. 

КОПИРАЙТИНГ

Копирайтинг, създаване на съдържание

Копирайтинга е това, което прави вашия сайт уникален за посетителите, търсачките и робите. Благодарение на тази уникалност на съдържанието

ПОДДРЪЖКА НА САЙТ
Административна поддръжка на сайт

Всеки един сайт се нуждае от поддръжка, звучи тривиално но е така.  Сайта е жива еко система, която се обновява постоянно, за да поправи бъгове, да увеличи 

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ​

Организираме кампании „плати за клик“, при които вашият сайт се показва в платените реклами на Google. Но това се случва само при строго определени критерии 

ЗАЩИТА НА САЙТ
Защита на сайт

Защитата на уеб сайта е един от основните ни приоритети. Хакерските атаки са ежедневие и стават все по-добри, по-сериозни и по-чести. Ние имаме грижата да

Уеб трафик

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ​

За какво е важен трафика?

Трафикът към сайт е важен показател за успеха на вашия сайт, тъй като показва колко хора се интересуват от съдържанието