УЕБ ЗА ТЕБ

Защита от хакерски атаки
24/7/356
Защита на сайт
уеб услуги
Защита на сайт

Бъдете защитени в мрежата

Сигурност и защита на уеб сайт

Защитата на уеб сайта е един от основните ни приоритети. Хакерските атаки са ежедневие и стават все по-добри, по-сериозни и по-чести.
Ние имаме грижата да защитим сайта ви на високо ниво. Така че, вие да бъдете спокойни  за вас, бизнеса ви и клиентите ви. 

Също така:

Допълнително правим анализ на силата на паролите за достъп до сайта ви, както и променяме пътя до администрацията на всеки сайт. Записваме веки един опит за неоторизиран достъп до сайта ви, по всяко едно време. Получавате системни мейли на посочени от вас имейл адреси.

Вашите проблеми са наша грижа

Видове защити на уеб сайт

За съжаление видовете атаки са много, разновидността им се увеличава всеки изминал ден.  Но ще ви предоставим  някой от най-честите и популярни методи за злонамерен достъп до сайтовете.

  1. SQL Injection
  2. XSS: Cross Site Scripting
  3. Malicious File Upload
  4. Brute Force атаки за влизане в администрацията на сайта
  5. Сървърни атаки

… и още много.

Добре защитения и поддържан сайт се оптимизира много по-бърсо и по-успешно в Google.

Защита на сайт

какво предлагаме

Защита на сайт от атаки

Използваме най-сигурните системи за защита на вашия сайт. Които се използват от милиони други сайтове по света. Това ви гарантира, че сайта ви ще е максимално добре защитен от всякакви видове неоторизиран достъп и вмешателство.

Ще получавате известия за всеки един опит за атака. В него ще виждате типа на атаката, скрипта който е използван, IP адреса от където е дошла атаката.

Защита на уеб сайт

SPAM защита

Нежеланите търговски съобщения не са просто досаден спам, те са потенциална опасност за вас и потребителите на сайта ви.
Чрез такива имейли се изпращат крипто вируси, които изнудват получателите им за големи суми за да отключат файловете на компютрите им.
Формите в нашите сайтове са защитени от спам ботове, посредством capcha код за сигурност. 
Също така, системите ни не допускат посещавана на сайта ви от такъв вид ботове.

Защита на уеб сайт

Защита от потенциално опасни IP-та

Защитните ни системи проверяват всяко едно посетителско IP,  ако то е добавено в черен списък поради някаква причина го блокират. Това е защита на сайта в реално време, която позволява да бъдат избегнати големи проблеми.

Защита на уеб сайт

Защита на сайт от вируси

Защита на уеб сайт от вируси. Най-честата причина за инфектирането на един сайт е инсталирането и използването на плъгини, теми и  компоненти от не регламентирани източници. В 99.9% те са качени там, именно с тази цел да бъдат изтеглени и инсталирани за да може да се проникне безпроблемно в сайтовете, които ги използват. 

Хубаво да мислите един ход напред и да не се изкушавате от “супер яки безплатни сайтове”, защото както се казва, безплатен обяд няма.

Също така почистването на сайта ви от вируси ще струва доста пари, както и ще отнеме доста време, в което сайта ви няма да работи.

Защита на уеб сайт

Защита от източване на данни

Защита от източване на данни от сайтове с регистрирани потребители. Такива сайтове са потенциална хакерска мишена, защото се търси всякаква информация, която може да се продаде. От имейли,  телефонни номера, до кредитни карти и физически адреси за доставки.

Много важен фактор за защитата на сайта или магазина е паролата, която използвате. Генерирайте възможно най-сложната парола, като използвате малки и големи букви, цифри и знаци и поне 16 символа дължина.  Това определено би затруднило софтуерите за разбиване на пароли.

Защита на уеб сайт

Защита от копиране на съдържание

Изключително често в днешно време,  кражбата на съдържание от сайтове или електронни магазини. Като това включва, както текстове на описания на продукти и услуги, така и снимки и видеа. Защитата на интелектуалната собственост е изключително важна за да запазите уникалността си в уеб пространството.

Защита на уеб сайт

Уеб услуги

Изграждане на сайт

Изработка на уеб сайт

Правим динамични уеб сайтове,  които предлагат лесно обслужване и адаптивен интерфейс за административната част.  

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO оптимизация SEO оптимизиране Изработка на уеб сайт

При необходимост се правят предложения за извършване на корекции, които да подобрят видимостта на сайта от търсещите машини. 

КОПИРАЙТИНГ

Копирайтинг, създаване на съдържание

Копирайтинга е това, което прави вашия сайт уникален за посетителите, търсачките и робите. Благодарение на тази уникалност на съдържанието

ПОДДРЪЖКА НА САЙТ
Административна поддръжка на сайт

Всеки един сайт се нуждае от поддръжка, звучи тривиално но е така.  Сайта е жива еко система, която се обновява постоянно, за да поправи бъгове, да увеличи 

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ​

Организираме кампании „плати за клик“, при които вашият сайт се показва в платените реклами на Google. Но това се случва само при строго определени критерии 

ЗАЩИТА НА САЙТ
Защита на сайт

Защитата на уеб сайта е един от основните ни приоритети. Хакерските атаки са ежедневие и стават все по-добри, по-сериозни и по-чести. Ние имаме грижата да

Уеб трафик

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ​

За какво е важен трафика?

Трафикът към сайт е важен показател за успеха на вашия сайт, тъй като показва колко хора се интересуват от съдържанието 

 

Вие ни открихте в

Искате ли и Вашия сайт да е лесно откриваем, поитай те ни за оферта :)