УЕБ ЗА ТЕБ

Повече трафик в сайта
Повече продажби онлайн, как?

Как да привлечем повече трафик в сайта?

Трафик към сайт?

Как да привлечем повече трафик в сайта? Защото повечето трафик винаги е по-добре, води повече посетители,  прегледи и в крайна сметка повече клиенти. Но как да привлечем повече посещения, това е въпроса. 

Един от доказаните и работещи начини е, като редовно публикуваме новини, презентации или ревюта. Които са свързани с дейността, услугите или продуктите, които предлагаме.

Регулярно писане на новини и полезни публикации

Писането на такива публикации несъмнено е доста полезно и помага за по-доброто ранкиране на сайта в Google. Но, за да имаме гарантиран успех, тези публикации трябва да са написани професионално за да генерират трафик към сайт. Също така, те трябва да са уникални и да показват на посетителя предимствата и качествата на това, за което пишем в тях. 

Как да привлечем повече трафик в сайта?

 

Външен и вътрешен линк билдинг

Подсилете публикациите с хиперлинкове,  снимки и мнения на клиенти. Това ще помогне за по-доброто ви представяне в мрежата и респективно ще привлече повече трафик в сайта ви.

Хубаво е такива публикации да се пишат поне два пъти седмично. Това е доста ангажиращо и изисква концентрация и време, но определено се отплаща на тези, които го правят.

Ако нямате тази възможност или креативност за да пишете такива публикации, лесно можете да потърсите в мрежата подобни и да извлечете сентенцията от тях. Ако не, можете да потърсите копирайтър, който да направи това вместо вас срещу заплащане.

Трафик към сайт

Уникалност на съдържанието

И не на последно място по важност, не плагиатствайте материали от други сайтове, това само ще ви създаде проблеми и гарантирано ще доведе до деранкиране в търсачките.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email