УЕБ ЗА ТЕБ

Повече продажби онлайн, как?

[post-views]

Разход или инвестиция е сайта? това е вечния въпрос който терзае всеки който се замисля за сайт. Очакванията от всеки сайт са големи, а сега във време на пандемия те са направо огромни. Искаме бързи и светкавични резултати, да потекат реки от приходи и да натрупаме максимум финансови облаги. Но това изисква не малко инвестиции, умишлено не казвам разходи. Защото сайта е голяма възможност, а във възможностите се инвестира. 

Трябва да се предвидят средства за: 

  1. Хостинг и домейн.
  2. Изработка на сайт.
  3. Създаване на уникално съдържание. (копирайтинг).
  4. SEO оптиизация.
  5. Поддръжка на сайта.
  6. Дигитален маркетинг.
Разход или инвестиция е сайта?

Всички гореспоменати средства са за един пълен цикъл за представяне на бизнеса в онлайн пространството. Знам че звучи тривиално, но в днешно време всичко се случва в уеб мрежата. Необходимостта от присъствието на вашия бизнес там е абсолютно задължителна. Няма как клиенти и бизнеси да узнаят за вас, ако ви няма в интернет. Дори имейл маркетинга е част от целия процес. Но изпратения имейл все трябва да води до сайт или електронен магазин, за да може да се видят вашите продукти, услуги, портфолио. Също така мнения на клиенти и контакти, телефони и локация.

Разход или инвестиция е сайта?

Ако сте достатъчно сериозни, знаете какво искате и имате определени цели и изисквания, всички вложени средства в уеб сайта ще ви се върнат многократно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email